Intro

Servicii My World 24

Myworld-24.com este primul website din Romania care ofera utilizatorilor sai, gratuit, posibilitatea de a accesa mult mai rapid website-urile favorite dar si cele mai populare website-uri din orice domeniu. Acum pe o singura platforma online puteti avea propria pagina cu website-uri favorite, o pagina cu magazine online favorite, si un birou online unde va puteti salva notite, fisiere, poze si linkuri utile, care le puteti accesa oricand si de oriunde.

Myworld-24.com este de asemenea un director de website-uri. Acesta este impartit in Categorii si Magazine Online. Prima parte, Categorii, cuprinde website-uri organizate pe categorii si subcategorii in functie de profilul acestora. A doua parte, Magazine Online, cuprinde o lista cu magazine online clasificate dupa tipul de produse comercializate.

Mai jos aveti descrise serviciile oferite utilizatorilor care au cont creat pe Myworld24-com:

Site-uri Favorite: Pe pagina dvs de cont aveti optiunea Siteuri Favorite. Pe aceasta pagina puteti adauga, orice website doriti dvs, avand astfel posibilitatea sa-l accesati oricand doriti, atunci cand aveti nevoie. Toate website-urile adaugate pe aceasta pagina raman salvate si le puteti accesa oricand si de oriunde, atunci cand intrati pe contul dvs de pe myworld-24.com. De asemenea, puteti adauga la site-uri favorite, direct din categoriile cu website-uri inregistrate pe myworld-24.com.

Categorii Favorite: Pe aceasta pagina puteti salva categoriile favorite de la directorul myworld-24.com. Astfel puteti accesa mai rapid website-urile din domeniile de interes ale dvs.

Magazine Favorite: Atunci cand gasiti un magazin online in lista de magazine din directorul myworld-24.com, care va intereseaza, si dorit sa-l accesati si mai tarziu, il puteti salva direct pe pagina proprie de Magazine Favorite.

My Office: Este propriul dvs birou online, unde puteti salva notite, fisiere, poze si linkuri, care le puteti accesa oriunde si oricand, intrand pe contul dvs. de pe myworld-24.com.

Notite: Puteti scrie si salva notite;
Fisiere: Aceasta optiune va ofera posibilitatea de a salva fisiere de tipul office (ex: docx, xlsx, pdf, etc.)
Fotografii: Va puteti salva poze si imagini.
Arhiva: In aceasta sectiune puteti salva, in diferite foldere, linkuri de la website-uri, care doriti sa le accesati mai tarziu.

My Page: Este pagina personala, care cuprinde toate optiunele de mai sus, si o puteti personaliza cu diferite culori de fond sau imagini de fundal.

Popular Websites: este o sectiune de unde puteti accesa cele mai populare website-uri din lume.

Servicii de promovare pe Myworld-24.com

Companiile si utilizatorii care detin un website sunt invitati sa-l inregistreze gratuit in directorul Myworld-24.com. Inregistrarea se poate face la una din categoriile incluse in sectiunile Categorii sau Magazine Online. Pentru o promovare eficienta cu cele mai bune rezultate puteti folosi urmatoarele metode de promovare pe paginile website-ului Myworld-24.com:

OFERTE:

Listare in Categorii si Magazine Online - listare gratuita pe o perioada nedeterminata.

SERVICII CU PLATA:

Prima pagina 1 luna / 50 lei 3 luni / 100 lei 6 luni / 200 lei 12 luni / 400 lei vezi model
Logo in header 1 luna / 50 lei 3 luni / 100 lei 6 luni / 200 lei 12 luni / 400 lei vezi model
Banner 1 luna / 30 lei 3 luni / 60 lei 6 luni / 100 lei 12 luni / 150 lei vezi model

 

!!! NU PROMOVAM SITE-URI CU CARACTER  OFENSATOR, RASIST…ETC.
La preturile afisate nu se aplica T.V.A.