Intro

TERMENI SI CONDITII


Accesarea sau utilizarea site-ului www.myworld-24.com implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor enumerate mai jos.
Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de actualiza unilateral termenii si conditiile oricand, fara notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.
Administratorul actioneaza ca un factor pasiv in distributia online a link-urilor si nu are obligatia in avans de a verifica link-urile respective.
Administratorul nu este responsabil pentru exactitatea, veridicitatea, legalitatea, decenta sau orice alt aspect al continutului site-ului postat de dumneavoastra.
Dumneavoastra luati la cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului plasat de dumneavoastra pe site.

Administratorul isi rezerva dreptul de a refuza furnizarea serviciilor platite catre utilizator pentru orice motiv in scopul protejarii intereselor MYWORLD24.
Administratorul isi rezerva dreptul de a schimba caracteristici, de a introduce altele noi fara preaviz.
Administratorul se obliga sa nu faca publica adresa de email a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea.
Administratorul nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

- utilizarea serviciilor site-ului www.myworld-24.com se face pe propria raspundere.
- administratorul nu ofera nici o garantie ca serviciile vor indeplini toate cerintele dumneavoastra, ca vor fi neintrerupte, la timp, sigure si fara erori.
- veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.


Administratorul nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatea informatiilor publicate sau existente pe site.
Administratorul va depune toate eforturile( tehnic sau de alta natura ) pentru functionarea in bune conditii a site ului, cu toate acestea, vor putea exista intreruperi in functionare sau imposibilitati de accesare de catre utilizatori pe o perioada nedeterminata de timp din orice motiv.
Administratorul nu are nici o raspundere juridica fata de informatiile publicate de utilizatori acestui site.
Utilizatorul este in intregime responsabil de pastrarea confidentialitati asupra numelui de cont, adresei de email ,si a parolei asociate.
Utilizatorul este responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat.

Administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate fata de eventualele consecinte aparute in cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de email de catre persone terte din orice motiv.
In cazuri exceptionale ADMINISTRATORUL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.
Utilizatorii vor avea acces permanent la Termeni si Conditiile de utilizare a serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.
In cazul in care nu sunteti de acord cu Termeni si Conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea site-ului www.myworld-24.com
Pentru utilizarea serviciilor noastre trebuie sa dispuneti de echipamentele necesare accesarii site-ului www.myworld-24.com : calculator, modem, linie telefonica fixa sau mobile..etc..precum si conexiune la internet.